Bestelling:
Bent u geïnteresseerd in bepaalde producten, of wilt u een bestelling plaatsen?
U kunt bestellen via de webwinkel door eerst een account aan te maken en het gewenste product in de winkelwagen te plaatsen.  
U kunt kiezen voor vooruitbetaling, Sisow-Ideal (QR), PayPal of PIN / contant bij ophalen.
Bij PayPal worden behandelingskosten in rekening gebracht. Dit is 3,4%+€0,35 van het totaal factuur bedrag en wordt doorberekend op de factuur.
Bij vooruitbetaling, Sisow-Ideal (QR) contant of PayPal krijgt u een E-mail met wat u heeft besteld en waar het naar toe moet worden gestuurd.
 
Afhankelijk van type zending en bedrag worden verzendkosten in rekening gebracht.
Bestellingen worden in de regel binnen 1 á 2  werkdagen bezorgd in Nederland door TNT. ( Zie verzending)
 
Buitenland:
Naar het buitenland verzenden we uitsluitend bij vooruitbetaling. Naar het buitenland verzenden kan uiteraard enkele dagen langer duren.
 
BTW:
Satellite World is als Nederlands bedrijf verplicht BTW aan haar Europese klanten door te berekenen. De prijzen zijn dan ook inclusief BTW, voor zover deze van toepassing is. Voor verzendingen naar landen die deel uitmaken van de Europese Unie ontvangt u van ons bij elke verzonden bestelling een factuur waarop de BTW berekening gedetailleerd is weergegeven. Bedrijven hebben de mogelijkheid deze BTW terug te vorderen. Bij zendingen naar landen buiten de EU wordt de BTW niet apart op de afrekening vermeld, omdat bij zendingen naar deze landen de berekening en afdracht van BTW niet verplicht is.
 
 
 
Top

eCommerce by CubeCart