Welkom bij de webwinkel van Satellite World.
 
Bij mij kunt u terecht voor een totaaloplossing op het gebied van digitale televisie en radio.
Na een inventarisatie van uw wensen, kom ik met een goed advies, lever ik wat is overeengekomen en installeer het desgewenst.
Tevens kunt u bij terecht voor technische ondersteuning en waarnodig geef ik instructie.
 
De site is nog niet geheel optimaal of compleet, daar wordt hard aangewerkt.
Producten die "niet op voorraad" zijn, zijn producten die doorgaans bij de leverancier snel geleverd kunnen worden.
Informeer naar de levertijd.
 
Mogelijk langere levertijd  door grote drukte.

Doordat men veel thuisblijft in Nederland en andere landen, is de drukte de afgelopen weken enorm toegenomen in de online winkels.
Hierdoor kan het zijn dat de bezorging en/of verwerking van uw bestelling langer duurt dan dat u gewend bent. Ook bij onze vervoerders is het drukker dan normaal.
Onze vervoerders houden u op de hoogte via de track & trace informatie die u per e-mail ontvangt na het verzenden van uw pakket.
Tussen het plaatsen en de verzending van uw bestelling ontvangt u van ons geen tussentijdse orderupdate. Wij verzoeken u vriendelijk om geduld te hebben en vragen uw begrip voor deze buitengewone situatie. Wij doen er echt alles aan om alle pakketten z.s.m. bij u thuis te krijgen.

Joyne is failliet:

16 April 2021.

Tv-aanbieder Joyne is gestopt met zijn activiteiten. Geen reden tot paniek, want Canal Digitaal zal ervoor zorgen dat de dienstverlening (tijdelijk tot 31 juli 2021) wordt voortgezet en dat Joyne klanten niet zonder signaal komen te zitten. Meer informatie op de website van Canaldigitaal/Joyne.

Meer informatie m.b.t. overstap

Nieuwste producten

Top

eCommerce by CubeCart