© Satellite World 2006 /2021 / L. Willems

Advies op maat

Ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel. Ook bij satelliet TV gaat het snel. Met het aantal toegenomen HD zenders ( nu ongeveer 60 zenders in HD) en standaard (SD)-zenders die worden omgezet in Mpeg4 formaat, moet je goed overwegen of je nog wel een standaard ontvanger wilt kopen. Als je nu al zeker wilt zijn dat u voor een langere periode geen aanschaf hoeft te doen, dan is het aanschaffen van een HD-ontvanger de juiste keus. Bij de kabelbedrijven verandert er ook veel. De meeste kabelbedrijven gaan over op digitale (HD)TV en digitale pakketten. Het is de trend om de buitenlandse zenders o.a. Duitse- / Italiaanse- /Franse-TV niet meer door te geven of men verplicht je om een extra zenderpakket af te nemen. Om zonder al te veel kosten toch alle free-to-air [FTA] HD-zender en SD zenders te ontvangen kunt u uw kabelabonnement uitbreiden met satelliet TV. U krijgt dan meer zenders, dan uw kabelnet / IP-TV u kan aanbieden. Voor nog geen € 125,-- kunt u al beschikken over een FTA HD-set.

Producten

Satellite World hecht aan kwaliteit en besteed zorg en aandacht om de juiste keus te maken welk product in de webshop wordt aangeboden. Dit resulteert dat u niet alle merken van ontvangers aantreft. Uitgangspunt is dat u met een nieuwe ontvanger vele jaren kijk plezier kunt hebben.
Satellite World
Made by MAGIX Web Designer 18
© Satellite World

Satellite World is gespecialiseerd in satelliet TV, IP TV, Digitenne, kabel

TV en reparatie audio/visuele apparaten.

Satellite World
Advies op maat: Ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel. Ook bij satelliet TV gaat het snel. Met het aantal toegenomen HD zenders( nu ongeveer 60 zenders in HD) en standaard (SD)-zenders die worden omgezet in Mpeg4 formaat, moet je goed overwegen of je nog wel een standaard ontvanger wilt kopen. Als je nu al zeker wilt zijn dat u voor een langere periode geen aanschaf hoeft te doen, dan is het aanschaffen van een HD-ontvanger de juiste keus. Bij de kabelbedrijven verandert er ook veel. De meeste kabelbedrijven gaan over op digitale (HD)TV en digitale pakketten. Het is de trend om de buitenlandse zenders o.a. Duitse- / Italiaanse- /Franse-TV niet meer door te geven of men verplicht je om een extra zenderpakket af te nemen. Om zonder al te veel kosten toch alle free-to-air [FTA] HD-zender en SD zenders te ontvangen kunt u uw kabelabonnement uitbreiden met satelliet TV. U krijgt dan meer zenders, dan uw kabelnet / IP-TV u kan aanbieden. Voor nog geen € 125,-- kunt u al beschikken over een FTA HD-set.
Producten: Satellite World hecht aan kwaliteit en besteed zorg en aandacht om de juiste keus te maken welk product in de webshop wordt aangeboden. Dit resulteert dat u niet alle merken van ontvangers aantreft. Uitgangspunt is dat u met een nieuwe ontvanger vele jaren kijk plezier kunt hebben.