© Satellite World 2006 /2021 / L. Willems
Satellite World

Nieuws

Waarschuwing: Digitenne in DVB-T2
KPN heeft het landelijk uitrol van de uitzendnorm DVB-T2 voor ethertelevisie afgerond. Nu zijn de free-to-air kanalen (NPO1/2/3 en regionale zenders) alleen nog te ontvangen met een DVB-T2 ontvanger. Alleen met de KPN ontvanger zijn ook de gecodeerde kanalen te bekijken, indien u een abonnement afsluit. Op diverse 2de hands sites worden de oude ontvangers aangeboden. Let wel; ondanks dat men beweerd dat je het nog kan gebruiken, is de kans zeer groot dat het al niet meer werkt. Dit is echt geld weggooien. Als je dan toch een FTA ontvanger wilt, neem dan een T2 FTA ontvanger/TV. Dan heeft u zeker beeld. Als u een satelliet ontvanger voor de camping zoekt, let dan ook op dat u de juiste koopt. Ook hier worden oude ontvangers aangeboden met de tekst geschikt voor Canal Digitaal. Bij twijfel, raadpleeg u dealer van Canaldigitaal.
Software aanpassing Canal Digitaal Software-update voor M7 MZ-101 & MP-201 Op woensdag 6 maart 2019 biedt Canal Digitaal een update via satelliet aan voor de MZ-101 & MP-201. Het inladen van de nieuwe software neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Na het inladen zal de ontvanger of recorder opnieuw opstarten. Je kunt de update één keer uitstellen. Nadat de update is ingeladen is de MZ-101 of MP-201 in staat nieuwe software zowel via de ASTRA 1- als de ASTRA 3-satelliet in te laden. Nieuwe zenderlijsten konden al ingeladen worden via beide satellieten. Verder zijn er verbeteringen doorgevoerd m.b.t. de stabiliteit van het apparaat en het laden van de zenderlijst.
Made by MAGIX Web Designer 18

Joyne is failliet verklaard.

16 april 2021. De tv-aanbieder Joyne is gestopt met haar activiteiten. Canal Digitaal heeft op vrijdag 16 april met de curator een overeenstemming bereikt om de dienstverlening van Joyne tijdelijk voort te zetten. Hiermee wordt voorkomen dat klanten van Joyne van de een op de andere dag zonder televisie komen te zitten. Meer info op de site van Canaldigitaal-Joyne.
© Satellite World
Made with SW
Satellite World